Арсенал отстъпи контрола в надпреварата за титлата във Висшата лига, след

...
Арсенал отстъпи контрола в надпреварата за титлата във Висшата лига, след
Коментари Харесай

Бивш играч на Арсенал: Не можем да спечелим титлата с Холдинг

Арсенал отстъпи контрола в надпреварата за купата във Висшата лига, откакто направи три равенства и записа проваляне с 1:4 на от Манчестър Сити. Роб Холдинг, който се бори в отбрана, откогато влезе като заместител на контузения Уилям Салиба, беше напълно надигран от Ерлинг Халанд и Емануел Пти вярва, че " артилеристите " няма да имат никакъв късмет да завоюват титли, в случай че бранителят продължи да бъде титуляр. Французинът също по този начин твърди, че неувереното показване на Холдинг е повлияло на " увереността "  на Габриел Магаляеш в сърцето на защитата, което от своя страна е повлияло отрицателно на останалата част от тима.

" Не желая да подлагам на критика Холдинг, той поставя доста старания и дава всичко от себе си, само че в случай че желаете да печелите трофеи, мисля, че е мъчно за Холдинг да играе всеки мач, защото в последно време се изискваше много от него ", показа Пти.

" Виждам, че Габриел няма същото самочувствие, когато играе с Холдинг, той наподобява като друг бранител. В отбрана Арсенал не е толкоз мощен, когато Салиба и Габриел не играят дружно, това се отразява на останалата част от тима и те също не играят по същия метод. Бен Уайт и Олександър Зинченко не нападат задоволително, когато Салиба не е там. Това им въздейства душевен и тяхната убеденост липсва, когато не е там ", добави французинът.

Арсенал ще се завърне в игра против Челси във вторник във Висшата лига на " Емирейтс ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР